[Sorunlar & Çözümleri]
*Oyunla ilgili sorunlarınızı lütfen bu başlık altında paylaşınız!
Saygılarımızla;
Server Dolu demek ki veya charın askıda kaldı biraz bekle 15dk kadar sonra tekrar dene...xartam demiş ki:Ağ hatası [#004] böyle bırsey cıkıyor servera gırmeye denedığımde neden olabılır acaba?
Ekrana davetiyesi geliyor girmek istermisiniz diye sende evet e basıp giriyorsun ( saatde bir )llLeGoLaSll demiş ki:Oyun İçi Bir Sorun Benimkisi Karakol Savaşlarına Nasıl Gircem Bir Anlatırmısınız ?
Ögrendim Bilgi İçin Sagol Girdim Bide İrit Tapınağı Anahtarı Nedir Ne İşe Yarar Bilen Varmı?Respect demiş ki:Ekrana davetiyesi geliyor girmek istermisiniz diye sende evet e basıp giriyorsun ( saatde bir )llLeGoLaSll demiş ki:Oyun İçi Bir Sorun Benimkisi Karakol Savaşlarına Nasıl Gircem Bir Anlatırmısınız ?
Uzmanların girebilcegi bi tapınak bu anahtarı kullanarak gidiliyor...llLeGoLaSll demiş ki:Ögrendim Bilgi İçin Sagol Girdim Bide İrit Tapınağı Anahtarı Nedir Ne İşe Yarar Bilen Varmı?Respect demiş ki:Ekrana davetiyesi geliyor girmek istermisiniz diye sende evet e basıp giriyorsun ( saatde bir )llLeGoLaSll demiş ki:Oyun İçi Bir Sorun Benimkisi Karakol Savaşlarına Nasıl Gircem Bir Anlatırmısınız ?
İnternetinde Problem var sanırsam eğer bu tekrarlanırsa yaz buraya ben araştırırım bunu...qazwerrr demiş ki:
Foto koyarsan yardımcı olabilirim belkiqazwerrr demiş ki:ama bugunde baska bi sorunla karşılaştım tam oyundayken birden hata raporu alıyorum bunu nasıl çözümleyebiliriz